Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Energyled Digitalight
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 2 pareri
Stalp iluminat decorativ 3m cu brat dublu si felinare cu LED
1698 lei
Brand
ST08.2OF.2FT
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Stalpi decorativi destinati iluminatului de exterior al parcurilor, cailor de acces, spatiilor verzi sau pentru iluminatul ornamental al restaurantelor si teraselor.

Stalpul de iluminat este echipat cu doua brate simple ornamentale pe care se monteaza corpurile de iluminat decorativ tip felinar.

Pretul afisat nu contine TVA si este pentru stalpul de iluminat decorativ cu inaltimea de 3M cu brat dublu, doua felinare care au incluse sursele de iluminat. BECURI LED 30W.

Felinarele decorative sunt confectionate din materiale rasinoase eliminand astfel rugina si coroziunea, sunt rezistente la socuri, la raze UV stabilizate si au factor de protectie IP 55.

Acest model de stalp de iluminat decorativ se poate livra si in varianta de 4M.

Stalpii de iluminat decorativ sunt vospiti, in camp electrostatic, negru, dupa galvanizarea la cald a acestora. Flansa stalpilor de iluminat este de forma OCTOGONALA si sunt prevazuti cu usa de vizitare pentru conexiunile electrice. Montajul acestor stalpi decorativi de iluminat se face cu ajutorul sistemelor de ancorare care se achizitioneaza separat.
Termenul de livrare poate varia intre 3-14 zile in functie de disponibilitatea stocului.
Comanda minima pentru stalpii de iluminat decorativ exterior pentru parcuri este de 3 bucati.

Transportul pentru stalpii de iluminat decorativ este asigurat de catre client. La solicitarea dvs putem organiza si trasportul, contravaloarea taxelor privind expeditia acestora fiind suportata de dvs.

Pentru mai multe modele disponibile de stalpi de iluminat decorativ va rugam accesati site-ul nostru http://energyled.ro/ro/78-stalpi-pentru-iluminatul-ornamental-decorativ-de-exterior
Va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0764 663 405 pentru cea mai avantajoasa oferta din piata !
Din Gura in Gura