Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Energyled Digitalight
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 2 pareri
Lampa solara led 90W senzor si telecomanda iluminat stradal
315 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lampa iluminat stradal solara cu panou solar integrat, acumulator Li-ion si controler de incarcare solara de inalta calitate
Aceasta lampa solara de iluminat stradal este destinata iluminatului public in zonele in care nu exista retea electrica de iluminat.

Lampa solara LED 90W 5000K 4500lm baterie 3.7V 15AH cu senzor de miscare si telecomanda
Tip lampa : Lampa stradala cu LED SOLARA
Putere: 90W
Acumulator: 3.7V 15AH inclus si incorporat in carcasa lampii stradale
Durata de incarcare: 8-12 ore
Autonomie: pana la 12 ore;
Temperatura culoare : 5000K - alb natural
Mod functionare: smart senzor + telecomanda
Factor de protectie : IP65
Inaltime instalare recomandata: 6-8m

In momentul in care este detectata miscare Lampa stradala Solara LED 90W lumineaza la intensitate maxima, iar dupa 30 de secunde intensitatea acesteia scade la 1/3 intrand astfel intr-o "lumina de veghe".

Este prevazuta cu o telecomanda pentru a programa modul de functionare al acestei lampi de iluminat solar stradal si cu doua LEDuri indicatoare verde si rosu pentru indicarea incarcarii / defectiunii bateriei;
Montajul acestei lampi stradale solare se poate face cu ajutorul consolelor bratelor de prindere pe stalpii de iluminat.
Comercializam atat corpurile de iluminat stradal cu LED cat si carje si accesorii de montaj pentru prinderea acestora pe stalpii de iluminat stradal.

Pretul afisat este exprimat in Ron si nu contine TVA. Pentru o oferta personalizata in functie de cantitatile si de proiectul dvs va rugam sa ne trimiteti o solicitare la adresa de e-mail si veti primi cea mai avantajoasa oferta de pret din piata.

Comanda minima pentru comanda este de 3 buc iar termenul de livrare poate varia intre 3 si 14 zile in functie de disponibilitatea stocului.

Pe site-ul nostru www.energyled.ro gasiti o gama variata de lampi pentru iluminatul public stradal cu LED cu puteri de 20W 30W 50W 80W 100W si cu garantie cuprinsa intre 24 si 60 luni.
Din Gura in Gura